Serviciul Fiscal de Stat reiterează: miercuri, 2 mai, este ultima zi în care persoanele fizice pot depune decalarația privind impozitul pe venit pentru 2017.

Fisc_penalitati_bani

Foto: observatorulph.ro

Pentru persoanele fizice cetățeni și cetățeni străini sau apatrizi care au obținut statutul de rezident al Republicii Moldova (se află pe teritoriul Republicii Moldova mai mult de 183 de zile), termenul de depunere a declarației privind impozitul pe venit și de achitare a obligațiilor suplimentare aferente venitului obținut, din anul precedent, se extinde până la data de 2 mai.

Pentru a facilita depunerea declarațiilor și a se conforma posibilităților contribuabililor, Serviciul Fiscal de Stat a stabilit pentru miercuri, 2 mai, următorul orar al orelor de muncă:

  • 2 mai 2018 – de la 08:00 până la 19:00.

Reamintim, că SFS oferă persoanelor fizice cetățeni posibilitatea depunerii declarației precompletate, care se bazează pe datele din sistemul informațional al Fiscului cu referire la veniturile obținute și impozitul pe venit reținut. Declarația precompletată poate fi obținută la orice subdiviziune a Serviciului fiscal, la prezentarea buletinului de identitate.

Anunțăm, că persoanele fizice, pot prezenta declarațiile la direcțiile deservire fiscală atât pe suport de hârtie, cât și în formă electronică.

Pentru orice informație atât persoanele fizice, cât și cele juridice pot apela Centrul Unic de Apel al SFS: 0 8000 15 25.

Aici puteți vizualiza instruirea video privind modul de completare a decarației CET15.

Reclame