Deputat român: Singura soluție realistă pentru viitorul Moldovei este unirea cu România

„Singura soluție politică realistă pentru viitorul Republicii Moldova este unirea cu România. O altă soluție pentru un viitor mai sigur pentru cetățenii Republicii Moldova nu există”, susține deputatul român Eugen Tomac, președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară din România.

eugen-tomac

Eugen Tomac. Foto: agerpres.ro

„Promovăm cu seriozitate proiectul de unire a Republicii Moldova cu România drept singura soluție politică realistă prin care se pot reîntâlni cele două maluri ale Prutului, practic românii de o parte și de alta a Prutului, despărțiți fără voia noastră. Ne întâlnim cu cetățenii, discutăm, dar ceea ce mi se pare cel mai important este să fim cinstiți în raport cu cei cărora le vorbim. Am făcut-o de fiecare dată cu convingerea că spun exact ceea ce simt și ceea ce cred”, a declarat Eugen Tomac într-o conferință de presă la IPN.

Eugen Tomac a declarat că promovează obiectivul unirii Republicii Moldova cu România împreună cu Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de primar general al capitalei. „Altă soluție pentru un viitor mai sigur pentru cetățenii Republicii Moldova nu există. Uniunea Europeană, la care visează cetățenii municipiului Chișinău, este România. O altă soluție pentru a avea un trai mai bun, un viitor mai sigur, nu poate obține niciun cetățean al Republicii Moldova, dacă nu vor înțelege oamenii politici că cea mai sigură și cea mai scurtă cale este unirea cu România”, a notat deputatul.

Deputatul român a mai spus că votul pentru Constantin Codreanu înseamnă un vot pentru un viitor mai bun pentru Chișinău și pentru apropierea de Uniunea Europeană și România.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.