La sfârșitul săptămânii trecute, Partidul Politic „ȘOR” a organizat conferințe teritoriale de partid în raioanele Fălești, Soroca, Dondușeni și Briceni.

Ilan Shor

Ilan Șor. Foto: partidulsor.md

În cadrul conferințelor, președintele formațiunii politice, Ilan Șor, a înmânat peste 1200 de carnete de membru. Ilan Șor, de asemenea a menționat și creșterea activă a rândurilor de partid, informând publicul că la momentul actual, formațiunea numără mai mult de 15 mii de membri.

La evenimente președintele Partidului „ȘOR”, primarul de Orhei, Ilan Șor, a vorbit despre obiectivele formațiunii politice pentru anul 2018, inclusiv programul politic, care presupune implementarea acestora pe scară națională. Potrivit lui, programul și propunerile prezentate de partid vor îmbunătăți semnificativ viața cetățenilor și vor schimba viața întregii țări spre bine.

De asemenea, liderul formațiunii s-a referit la reușitele și reformele realizate de echipa formațiunii în Orhei, menționând că un număr mare de proiecte și programe implementate în acest oraș încep deja să fie extinse și în alte regiuni ale țării.

Și reprezentanții locali ai Partidului „ȘOR”, au accentuat necesitatea de a dezvolta toate proiectele și programele de succes care au adus faima și încrederea orheienilor în raioanele menționate.

Partidul condus de primarul de Orhei, Ilan Șor, a început activitatea politică activă în toamna anului 2016, având pe atunci în palmaresul său o victorie în alegerile locale din Orhei. În prezent, partidul, prin structurile sale acoperă mai multe raioane ale țării. Conform rezultatelor sondajelor realizate în ultimele șase luni, partidul intră cu încredere în primele zece formațiuni politice în ceea ce privește recunoașterea și încrederea. Potrivit experților și politologilor, creșterea recunoașterii și a încrederii față de partid se explică prin activitatea desfășurată cu succes în Orhei, precum și prin ideile și proiectele sociale originale care câștigă o popularitate tot mai mare. În particular, partidul susține și dezvoltă proiectele „Magazine sociale” – magazine cu produse la preț redus pentru mai multe categorii de persoane nevoiașe, și în primul rând pentru pensionari, proiectul „Farmacia Socială”, unde pensionarii pot beneficia de medicamente la preț redus, Clubul „Vârsta de Aur” petrecerea timpului liber și comunicarea persoanelor în vârstă, „Uniunea Orheiul Nou” – privind întoarcerea compatrioților în Moldova.

Reclame