La sfârșitul lunii mai va avea loc concursul „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră”, eveniment organizat pentru al IV-a an consecutiv, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat de presă.

Politia de Frontiera_Bereta de Onoare

Foto: border.gov.md

Polițiștii de frontieră au la dispoziție următoarele două săptămâni pentru a se înscrie la concurs. Participarea oferă fiecăruia şansa de a demonstra forță, rezistență, o bună pregătire în situații de criză, performanță, capacitate de reacție și spirit de echipă.

Perioada de desfășurare a concursului este de 7-31 mai 2018, timp în care participanții vor urma două etape:

  • I. Înscrierea și preselecția, care are loc în cadrul subdiviziunilor Poliţiei de Frontieră, până pe data de 25 mai 2018. Acțiunile de preselecție sunt în conformitate cu cerințele Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru acordarea „Beretei de Onoare a Poliţiei de Frontieră”;
  • II. Practică-aplicativă sau finala concursului, organizată în data de 31 mai 2018 la poligonul de la Zagarancea, r-nul Ungheni.

Bereta de Onoare a Poliției de Frontieră este un însemn al excelenței profesionale care se acordă ofițerilor și subofițerilor cu rezultate deosebite în activitatea de frontieră, nivel înalt de pregătire, respectă standardele de integritate și conduită de care trebuie să dea dovadă un angajat în misiunile sale de serviciu.

Reclame