PDM va organiza la 9 mai mai multe activităţi menite să apropie moldovenii indiferent de viziunile lor politice, printre care şi un concert cu participarea artiștilor autohtoni și din străinătate. Afirmaţia a fost făcută astăzi de preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, după şedinţa săptămânală a formaţiunii.

PDM

Foto: canal3.md

Potrivit lui Plahotniuc, PDM va sărbători mâine, 9 mai, concomitent Ziua Europei și Ziua Victoriei. „Trebuie să ajungem, în sfârșit, să nu ne mai divizăm geopolitic sau pe alte criterii, pornind chiar de la această fericită coincidență, că putem sărbători concomitent atât Ziua Victoriei, cât și Ziua Europei”, a opinat președintele PDM.

PDM a anunţat anterior că va organiza mai multe activităţi pentru data de 9 mai. Evenimentele vor demara în dimineaţa zilei în scuarul Catedralei. Programul va continua cu o paradă a tradiţiilor populare şi o horă a păcii în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Seara chişinăuienii şi oaspeţii capitalei sunt aşteptaţi la un concert cu participarea mai multor interpreţi autohtoni şi invitaţi din străinătate, precum Irina Rimes, formaţia „Blue”, Delia şi Thomas Anders, solistul trupei Modern Talking.

Moldpres

Reclame