Năstase a făcut totalurile campaniei electorale. Ce promite candidatul comun

Candidatul unic al PPDA, PAS şi PLDM pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău, Andrei Năstase, a făcut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, totalurile campaniei electorale pentru alegerile din 20 mai.

Nastase_Sandu

Foto: privesc.eu

Concurentul electoral s-a adresat alegătorilor din capitală, îndemnându-i să iasă la vot pentru a schimba starea lucrurilor în municipiului Chişinău.

Năstase a afirmat că pe parcursul întregii campanii electorale s-a aflat zilnic printre oameni și le-a vorbit despre direcțiile prioritare din programul său electoral.

Totodată, concurentul electoral a ținut să enumere câteva dintre acțiunile pe care își propune să le realizeze, împreună cu echipa sa, în cazul în care va ajunge la cârma Primăriei.

„Vom investi în învățământ și sănătate; vom crește confortul vieții urbane, ceea ce înseamnă investiții în drumuri, iluminat, salubrizare, siguranță publică și toate celelalte; vom investi pentru un transport public modern, eficient și sigur; vom dezvolta economic orașul; vom administra eficient și transparent orașul”, a punctat Andrei Năstase, potrivit trm.md.

De asemenea, concurentul electoral a făcut un apel în adresa OSCE și Promo-LEX, solicitându-le să monitorizeze cu atenție scrutinul de duminică.

„Fiți alături de oamenii orașului nostru, monitorizați cu atenție aceste alegeri și vegheați așa cum știți mai bine ca voința populară să nu fie deturnată”, a declarat Andrei Năstase.

La alegerile de duminică, 20 mai, 11 concurenți electorali vor lupta pentru fotoliul de primar.Categorii:Politică

Etichete:,

1 răspuns

  1. Candidat comun a lui Topa si a lui Filat, si nicidecum a tuturor pro-europenilor!
    Nastase e sustinut de PLDM-ul si PAS-ul lui Filat, si de PPDA-ul lui Topa. Si doar cu voturile membrilor acestor partide o sa se aleaga

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.