Silvia Radu a demisionat din funcția de primar general interimar al capitalei

Silvia Radu a demisionat astăzi din funcția de primar general interimar al municipiului Chișinău. Aceasta a anunțat că a făcut demersurile oficiale pentru încheierea activității la Primăria municipiului Chișinău.

Silvia Radu

Silvia Radu: Foto: noi.md

„Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am muncit în aceste luni, uneori zi și noapte. A fost o experiență din care am învățat multe lucruri utile și în care am avut ocazia să cunosc mai bine locuitorii Chișinăului. Voi continua să sprijin modernizarea capitalei și în activitățile mele viitoare, cu tot ce voi putea. Mulțumesc chișinăuienilor care s-au prezentat la vot și le mulțumesc în mod special celor care mi-au acordat încredere prin votul lor”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

„Îmi doresc foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chișinău, pentru asta am candidat și pentru asta am muncit în cele cinci luni ca primar interimar. Cetățenii trebuie să ceară viitorului primar să muncească pentru oraș și să lase politica la o parte, doar așa vom avea parte de schimbări reale în oraș. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraș, dacă există voință și implicare din partea primarului”, a afirmat Silvia Radu.

Înainte de a se iniția în campania electorală pentru alegerile locale noi, Silvia Radu a prezentat o cerere prin care s-a suspendat din funcția de primar general interimar. Mandatul interimar a fost preluat de către viceprimarul Ruslan Codreanu.

La alegerile locale noi din capitală, Ion Ceban a obținut 40,97%, Andrei Năstase – 32,12%, iar Silvia Radu (candidat independent) – 17,65% din voturile alegătorilor.

Moldpres

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.