Ilan Șor: Maia, ajunge cu pălăvrăgeala, apucă-te de lucru

Președintele Partidului Șor, primarul de Orhei Ilan Șor a postat un mesaj dur, dar plin de argumente președitnei partidului PAS Maia Sandu în care îi arată punctual care este diferența dintre ei doi de a face politică: Maia Sandu promite „viață europeană” fără să fi făcut nimic până acum în acest sens, în timp ce Ilan Șor, fără să le promită oamenilor „marea și sarea” a demonstrat cum, dacă îți dorești să ai rezultate – le obții, așa cum a făcut el la Orhei. „Apucă-te de treabă, Maia”, o îndeamnă primarul de Orhei.

Ilan Shor

Ilan Șor. Foto: partidulsor.md

Ilan Șor îi amintește liderei PAS că anume el este cel care i-a finanțat cariera politică, iar acum ea îl acuză că sunt bani furați. „Scumpa Maia! Scumpă – în sensul direct al cuvântului. Nu o să îți reamintesc din nou că nu tare demult ți-am finanțat partidul. Că ai trăit destul de bine pe banii mei, care, după cum ai tot strigat și continui să strigi și astăzi, chipurile au fost furați. Înțeleg că nu ești obișnuită să lucrezi și să câștigi banii cu forțele proprii. Îți este caracteristic să cheltuiești bani străini, fără pic de  rușine sau recunoștință”, menționează Ilan Șor.

În continuare, primarul de Orhei sugerează că Maia Sandu a decis să intre în marea politică din considerentul că, în opinia ei, așa este mai ușor să trăiești decât să faci cu adevărat ceva pentru oameni. „Tu te ocupi cu politica,  deoarece, așa cum crezi tu, asta ar însemna să nu faci nimic. Nu ai fost în stare nici măcar să îți aranjezi propria viață, nu ai de cine să îți faci griji, nu îți pasă de nimeni. Fără a face fericit măcar un om, cum propui să faci fericit un popor? Pentru tine, politica reprezintă vorbe goale în genul denunțării banale”, constată liderul Partidului ȘOR.

În acest context, el arată punctual diferența dintre modul lui de a face politică și modul în care și-l închipuie lidera PAS. „Pentru mine, politica înseamnă construirea de drumuri, instalarea sisteme de iluminat, repararea curților, reconstruirea grădinițelor, restaurarea parcurilor distruse de aceiași mizerabili ca și tine”.

Maia Sandu minte de fapt  oamenii, promițându-le „Europa”. Ilan Șor, în schimb, le aduce infrastructură și modul de viață european la ei acasă. „Te ascunzi în spatele Europei, înșelând oamenii. Oamenii nu votează pentru tine sau pentru complicele tău Năstase. Ei votează pentru ideea falsă că va veni un “nene” din Europa și va face totul pentru în locul tău. Și tu nu le spui adevărul: acest “nene” nu va veni, iar tu nu vrei sa faci nimic și nici nu poți să faci nimic. Aceasta este diferența dintre noi. Îi hrănești pe oameni cu așteptările „manei din cer” europene, iar eu îi hrănesc cu pâine. Promiți oamenilor o viață “ca în Europa”, care va fi mai târziu, iar eu construiesc Europa aici acasă. Mai bine zis, construiesc Moldova, în care toată lumea vrea să trăiască. Reamintesc: reconstruind drumuri, sisteme de iluminat, curți, parcuri. Realizez aceste lucruri în fiecare zi la Orhei, făcând locuitorii săi un pic mai fericiți”.

În acest context, Ilan Șor dă asigurări că va continua să lupte pentru a construi Republica Moldova și pentru a crea condiții demne de trai pentru cetățenii săi. „Maia, înțeleg că pentru tine este avantajos ca oamenii să trăiască în sărăcie. Dar eu nu îți voi permite acest lucru. Voi câștiga oraș după oraș, sat după sat. Voi construi Moldova, îi voi face pe locuitorii ei fericiți”, dă asigurări Ilan Șor.

Iar în finalul mesajului său, Ilan Șor o îndeamnă pe Maia Sandu să lase vorbele și să se apuce de lucru.„Iar ție pot să îți dau un singur sfat: ajunge cu pălăvrăgeala, Maia, apucă-te de treabă!”Categorii:Politică

Etichete:,

3 răspunsuri

  1. foarte corect! din 2014 până acum doar din gură poate da… Voi ce chiar serios, credeți că femiea asta ceva măcar poate face?

    Apreciază

  2. Da pe ce bani poate sa mai traiasca Maia Sandu daca nu de pe banii furati de partenerii Filat si Șor? Cum un om poate sa traiasca daca nu lucreaza de 3 ani deja?

    Apreciază

  3. Shor o fute pe Maia cum vrea, de aia că Maia îi datoare cu bani, de pe vremea când Shor îi sponsoriza Partidul AS!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.