Separatistul Krasnoselski a reiterat că în negocierile cu R. Moldova nu există alternativă

Alternative la continuarea procesului de negocieri cu R. Moldova nu există și nici nu pot exista. O declaraţie în acest sens a făcut în ajun președintele autoproclamatei rmn, Vadim Krasnoselski, în cadrul unei întâlniri cu locuitorii din raionul Camenca.

Vadim Krasnoselski

Vadim Krasnoselski. Foto: radiochisinau.md

Potrivit site-ului liderului de la Tiraspol, citat de Infotag, separatistul Krasnoselski a spus că, în pofida acordurilor atinse în ultimul timp cu autorităţile de la Chişinău, „probleme oricum sunt şi ele trebuie soluţionate doar la masa de negocieri”.

„Deschiderea podului peste Nistru în apropierea satelor Bîcioc și Gura Bîcului, lansarea mecanismului de apostilare a diplomelor universităţii din Transnistria, soluţionarea problemei cu numerele de înmatriculare pentru transportul auto transnistrean, soluționarea problemelor de demult cu funcționarea școlilor cu predare în grafie latină și prelucrarea terenurilor în raionul Dubăsari – toate acestea sunt de mare importanță pentru locuitorii republicii şi au un efect pozitiv”, a spus Krasnoselski, menţionând că printre problemele nerezolvate se numără chestiunile ce ţin de sectorul bancar, deblocarea staţiei de cale ferată „Slobodka”, încetarea cauzelor penale motivate politic împotriva cetățenilor RMN și problemele de telecomunicații.

Potrivit lui, „negociatorii lucrează în aceste domenii şi putem vorbi deja despre schimbări pozitive și posibilitatea unor soluții provizorii”.Categorii:Transnistria

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.