Reprezentanții PAS s-au făcut de RÂS la Orhei – nici măcar nu știu în ce localitate contestă alegerile. Rușine!

Reprezentanții pe care Maia Sandu i-a trimis la Judecătoria Orhei pentru a-i susține contestația alegerilor din Jora de Mijloc s-au făcut de râs nu doar în instanță, dar și în fața celor aproximativ o mie de oameni, majoritatea locuitori ai comunei. Vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi nici măcar nu știa în ce localitate șefa lui de partid a contestat alegerile.

PAS_Orhei (1)

Instanța din Orhei a examinat joi contestația depusă de Maia Sandu. Deși manifestanții au scandat aproape trei ore și au chemat-o pe Maia Sandu în fața lor, aceasta nu a venit. În schimb i-a trimis pe Mihai Popșoi și pe un alt reprezentant – Sergiu Litvinenco. Aceștia, după ce de asemenea au fugit de oamenii adunați în fața instanței, au fost conduși de o doamnă în fața mulțimii.

Din cauza emoțiilor, sau pentru că era nepregătit, Popșoi a declarat că au contestat alegerile din atenție! „Jora de Jos” pentru că au fost încălcări. Iar argumentele sale s-au bazat pe declarațiile unui reprezentant al unui ONG, care, de asemenea, nu au prezentat nici un argument.

„Rușine! Rușine!”, au apreciat sătenii prestația reprezentantului PAS.

Cei din Jora de Mijloc au protestat neobosit aproape trei ore timp în care au scandat și au aplaudat-o pe primarul ales, Marina Tauber. Iar eforturile lor nu au fost zădarnice. Instanța de judecată a respins în totalitate contestația PAS, a validat alegerile și a declarat-o primar pe Marina Tauber, vicepreședinta Partidului ȘOR, care a învins din primul tur cu peste 60% din voturi.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Pentru cei din PAS nu conteaza unde se afla misiunea de baza e sa faca destabilizare in tara si capitala, si apoi sa se victimizeze pe baza actiunilor intreprinse de guvernare pentru reglamentarea situatie, drept exemplu Maia a semnat declaratia in care ne pune in genunchi si ne oblica ca noi oamenii de rind sa achitam miliardul furat de Filat si interlopii Topi.

    Apreciază

  2. Is slabi, slabi de tot, iar după asta mai vor să ajungă la conducerea țării.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.