Cei mai destoinici polițiști de frontieră vor fi decorați cu Bereta de Onoare

Etapa finală a concursului „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră” va avea loc joi, 31 mai, de la ora 09.00, pe teritoriul Centrului de instruire Zagarancea, Ungheni.

Bereta de Onoare_Politia de Frontiera

Foto: border.gov.md

Competiția prevede testarea capacităților de reacție în diferite situații, dar și a spiritului de echipă pentru cei 32 de polițiști de frontieră, calificați în finală. O premieră a concursului este participarea femeilor, angajate ale Poliției de Frontieră.

Participanții vor avea de parcurs un traseu cu lungimea de 6 km, fiind supuși diferitor probe, printre care: târâș, trecerea fluxului de apă, trageri din PM și AK-74, transportarea încărcăturii cu muniții sau a unui coleg rănit, lupte corp la corp etc.

Pentru jurnaliștii care vor da curs invitației, Poliția de Frontieră va pune la dispoziție un mijloc de transport. Deplasare spre localitatea Zagarancea va avea loc la ora 06.00, de la sediul instituției, strada Petricani 19. Poliția de Frontieră îi roagă pe reprezentanții mijloacelor de informare în masă, interesați de eveniment, să anunțe participarea la numerele de telefon: (022) 259744 sau 060202446 – ofiţer de presă Raisa Novițchi.

Bereta de Onoare a Poliției de Frontieră este un însemn al excelenței profesionale ce se acordă ofițerilor și subofițerilor cu rezultate deosebite în misiunile de serviciu, nivel înalt de pregătire, respectă standardele de integritate și conduită de care trebuie să dea dovadă polițiștii de frontieră în activitatea cotidiană.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.