Tot mai mulți cetățeni aderă la Partidul Politic „ȘOR”: Ilan Șor a înmânat peste o mie de carnete de membru de partid în sudul Moldovei

Partidul ȘOR devine printre cele mai atractive formațiuni politice: numărul de membri a depășit cifra de 16 de mii.

Ilan Shor

Ilan Șor. Foto: partidulsor.md

Rândurile Partidului Politic „ȘOR” se extind semnificativ, devenind una din cele mai atractive formațiuni politice din Republica Moldova. Peste 1000 de carnete noi de partid a înmânat liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor unor noi membri. Ceremoniile au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la conferințele raionale de la Cantemir, Leova și Căușeni.

Ilan Șor a prezentat în cadrul acestor evenimente programul formațiunii, care este orientat spre construirea unui stat al bunăstării sociale. Oamenii declară că vor să facă parte din echipa creatoare a Partidului ȘOR, al cărei scop este edificarea unui stat Moldovenesc puternic, independent și orientat social.

Aderarea masivă a cetățenilor moldoveni la Partidul ȘOR se explică prin proiectele noi implementate la Orhei și în raionul Orhei, dar și rezultatele bune obținute de formațiune la alegerile locale noi. Amintim că formațiunea a obținut o victorie clară în Jora de Mijloc, unde vicepreședinta partidului, Marina Tauber a fost aleasă primar încă din primul tur.

Potrivit ultimelor cercetări sociologice, Partidul ȘOR este cotat cu peste 6% în intențiile de vot ale cetățenilor, ceea ce îi permite accederea în viitorul Parlament. Ratingul Partidului ȘOR a crescut de câteva ori în mai puțini de doi ani de când a fost lansată formațiunea.

Evoluția în ascensiune a Partidului ȘOR a început odată cu preluarea conducerii Mișcării „Ravnopravie” de către primarul de Orhei, Ilan Șor, în iunie 2016 și elaborarea unui plan de reformare radicală a organizației politice. Experții susțin că succesul se datorează în cea mai mare parte realizărilor înregistrate de Ilan Șor și echipa sa la Orhei, unde au finalizat un șir de proiecte pe care și le asumase în campania electorală.

În prezent, Partidul ȘOR se poziționează drept una din cele mai active formațiuni politice, organizând cele mai ample manifestații din ultimul timp, în care aduce critici și la adresa guvernării, dar și a opoziției corupte și inerte care împarte promisiuni în campaniile electorale pe care nu le realizează.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.