Un fruntaș al partidului lui Usatîi îi suflă în pânze lui Năstase

PSRM nu va reuşi să adune numărul necesar de voturi şi în turul doi al alegerilor primarului de Chişinău cel mai probabil va învinge liderul PPDA, Andrei Năstase. O declaraţie în acest sens a făcut vicepreşedintele PPPN, Dmitri Ciubaşenco, într-un interviu pentru un post de televiziune, potrivit Infotag.

dmitri-ciubasenco

Dmitri Ciubașenco. Foto: basarabia.md

Ciubașenco a spus că, comparativ cu primul tur, pentru el personal este mai greu să se decidă în privinţa candidatului pe care îl va susţine în turul doi.

„În primul tur a fost cu mult mai simplu. De exemplu, atunci era Alexandru Roşco, care cu siguranță era un candidat antioligarhic. Iar Silvia Radu pentru noi era candidatul lui Plahotniuc. Acum, Ion Ceban este candidatul PSRM, care pentru PPPN reprezintă un partener mai mic al PDM al lui Vlad Plahotniuc. Pentru noi, PSRM și conducerea sa înseamnă trădători care au trădat şi PPPN, au făcut lucruri foarte rele pentru noi și acum întreprind multe pentru ca PPPN să nu se ridice, pentru ca Renato Usatîi să nu revină acasă, pentru ca guvernarea să ne preseze în continuare. Adică pentru noi este dificil să votăm pentru Ceban, însă mie personal îmi este greu să-l votez și pe Andrei Năstase”, a spus politicianul.

El a menționat că situația a devenit mai complicată după ce Năstase a creat alianță cu partidul Maiei Sandu, devenind de fapt partenerul său mai mic.

„Eu personal nu o accept deloc pe Sandu. Pentru mine personal, nu există mare diferență între ea și Andrian Candu în ceea ce privește filosofia, ideologia, orientarea geopolitică, rusofobia, politica antirusă și așa mai departe”, a spus Ciubaşenco, precizând că la alegerile din 3 iunie Năstase va avea un rezultat de 53-54%.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.