Nouă polițiști de frontieră s-au învrednicit cu Bereta de Onoare

La cea de-a V-a ediție a concursului Bereta de Onoare a Poliției de Frontieră s-au remarcat alți nouă polițiști de frontieră care au dat dovadă de perseverență, curaj și rezistență. Deși concurența din acest an a fost una mare, la start pornind 32 de finaliști, au reușit să reziste până la ultima etapă doar nouă, care și s-au ales cu Bereta de Onoare.

Bereta de Onoare

Foto: border.gov.md

O premieră a concursului a fost participarea unei angajate a Poliției de Frontieră, reprezentantă a Direcției regionale EST care a parcurs tot itinerarul și a trecut cu brio toate probele, doar că puțin i-a trebuit să intre în timpul preconizat și să lupte pentru beretă și în alte etape.

Conform programului de concurs, cei 32 de polițiști de frontieră au fost supuși la trei etape. Prima a fost crosul cu diverse bariere pe parcurs: sărituri, căratul munițiilor, trecerea cursului de apă, pasul de gâscă, flotări, târâș. Ulterior, cei încadrați în timp și-au demonstrat măiestria la trageri din AK-74. Doar 12 dintre ei s-au prezentat în ring luptând între ei și cu angajații care anii trecuți au obținut Bereta.

Astfel că, celor 43 polițiști de frontieră – deținători ai „Beretei de Onoare”, s-au alăturat alți nouă câștigători ai ediției 2018. Într-o atmosferă prietenească, dar și cu speranță pentru cei care nu au reușit în concurs, șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, a decorat învingătorii cu însemnul excelenței profesionale. Dumnealui a încurajat participanții în continuare să practice sportul pentru a prezenta rezultate cât mai bune pe viitor și de a reuși la anul să se învrednicească fiecare cu Bereta de Onoare.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.