Serviciul Vamal: Postul temporar „Palanca” își va întrerupe activitatea pentru 24 de ore

Serviciul Vamal anunță despre sistarea temporară a activității postului vamal „Palanca” în legătură cu construcția rețelelor electrice. Lucrările sunt planificate începând cu data de 4 iunie a.c., ora 17:00, și până pe 5 iunie a.c., ora 17:00. Persoanele care intenționează să traverseze frontiera prin acest post urmează să opteze pentru postul vamal „Tudora”, aflat în imediata vecinătate.

Palanca

Foto: customs.gov.md

Postul vamal temporar a fost instituit la inițiativa Serviciului Vamal anume pentru comoditatea persoanelor care călătoresc în regiunea Odesa, acest post asigurând cea mai mică distanță de parcurs.

Tot pentru a veni în întâmpinarea participanților la traficul transfrontalier, la data de 19 decembrie 2017, a fost lansat controlul comun în punctul de trecere temporar, ceea ce a redus semnificativ timpul de traversare a frontierei, deoarece persoanele și vehiculele sunt supuse unui singur filtru de control.

Darea în folosință a noului punct comun de control „Palanca” este preconizată pentru luna decembrie a anului curent. Bugetul proiectului de reconstrucție a PTF Palanca se cifrează la 5,56 milioane de euro, dintre care 4,5 milioane sunt acordate de Uniunea Europeană, iar 1,06 milioane euro – de Guvernul Republicii Moldova. Partenerul de implementare a proiectului este PNUD Moldova.

Reieșind din complexitatea lucrărilor de reconstrucție, pe parcurs, mai sunt posibile sistări temporare ale activității postului.

Reclame


Categorii:Actualitate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.