Socialistul Ion Ceban a anunţat astăzi că şi-a dat demisia din funcţia de secretar şi purtător de cuvânt al Preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Ion Ceban_PSRM

Ion Ceban. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

În cadrul unei conferinţe de presă, Ion Ceban a specificat că decizia a luat-o în urma mai multor discuţii cu şeful statului şi a menționat că în viitor se va dedica exclusiv activităţii în cadrul primăriei capitalei.

„Începând cu ziua de luni, de la ora 8:00, mă găsiţi în fiecare zi, inclusiv în weekend-uri, la Primărie. O să primesc cetăţeni, o să lucrez asupra proiectelor municipalităţii şi o să mă dedic în totalitate activităţilor legate de Chişinău”, a spus Ceban, citat de Moldpres.

El a adăugat că formaţiunea pe care o conduce în consiliul municipal va susţine iniţiativele bune care vor veni în primăria capitalei. „Vă dau garanţie că socialiştii nu vor bloca absolut nimic în primărie. Vom susţine toate iniţiativele bune care vor veni de la noul primar”, a opinat Ceban, potrivit sursei citate.

Socialistul a menţionat că va solicita chiar astăzi consiliului municipal să se întrunească în şedinţă pentru a opera modificările necesare în proiectul bugetului municipal. De asemenea, Ceban a spus că va prezenta membrilor CMC trei proiecte ce ţin de oferirea unor ajutoare materiale cadrelor didactice şi educatorilor.

Reclame