Serviciul Vamal își extinde parteneriatul cu investitorii străini

Încă o asociație e business, care reprezintă interesele mai multor investitori români, va deveni membru al Comitetului Consultativ al Serviciului Vamal.

Serviciul Vamal

Foto: customs.gov.md

Solicitarea a venit din partea Asociației Investitorilor din România în R. Moldova, care reunește, actualmente, 16 companii cu capital românesc prezente în țara noastră.

Perspectivele de colaborare dintre Vamă și reprezentanții mediului de afaceri românesc au fost discutate în cadrul întrevederii directorului general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, cu Dan Nuțiu, președinte executiv al Asociației Investitorilor din România în R. Moldova.

Directorul Serviciului Vamal a salutat perspectiva extinderii dialogului cu investitorii din România, menționând că instituția susține și promovează activ orice demersuri orientate spre îmbunătățirea climatului investițional și de afaceri.

„Orice progres poate fi atins doar prin dialog și comunicare, prin urmare, suntem deschiși oricăror oportunități de dezvoltare a parteneriatului cu mediul de afaceri, căruia mereu i-am oferit prerogativa de a înainta propuneri pentru eficientizarea activității Serviciului Vamal.”, a subliniat Vitalie Vrabie.

În replică, președintele Executiv al Asociației Investitorilor din România, Dan Nuțiu a precizat că apreciază deschiderea Serviciului Vamal față de agenții economici, acest lucru fiind sesizabil inclusiv prin operativitatea cu care își desfășoară activitatea funcționarii vamali din R. Moldova, precum și prin simplificările de procedură introduse de către Vama moldovenească.

Foto: customs.gov.mdCategorii:Economie

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.