Ilan Șor îi aduce aminte Maiei Sandu despre întâlnirea secretă înainte de votarea Garanției de Stat

Liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor, prezintă dovezi despre faptul că Maia Sandu cunoștea despre jaful bancar. Într-o postare pe contul său de Facebook, Ilan Șor scrie despre întâlniri conspirative pe care le-a avut Maia Sandu înainte de decizia Guvernului prin care a fost acoperită gaura în sistemul bancar.

Ilan Shor_Maia Sandu

Colaj: telegraph.md

„Pot să îți reamintesc că înainte de a vota garanția de stat – timp de o oră și jumătate te-ai aflat la o întâlnire în locul despre care știm eu și tu și persoana cu care erai acolo. Îți aduci aminte?”, o întreabă Ilan Șor pe Maia Sandu ca răspuns la un comentariu al acesteia în încearcă să nege că primea bani în plic de la fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru fapte de corupție și trafic de influență.

„Faptul că te scuzi într-o manieră isterică nu face decât să demonstreze că minți. Înțeleg că noilor stăpâni din vest nu le poți povesti asemenea subtilități, că de altfel se va alege praful din reputația ta care, și așa, e demult pătată. Din acest motiv și încerci să te justifici cu asemenea ardoare”, comentează Ilan Șor.

Totodată, el sugerează că au existat anumite înțelegeri între Maia Sandu și Vlad Filat încă în momentul numirii acesteia ca ministră a Educației. „Îmi amintesc foarte bine istoria, când Filat te-a angajat la lucru, cum a început totul și despre ce ți-a povestit. Dar despre asta mai târziu… ;)”, notează Ilan Șor

„De obicei, oamenii cresc în echipa mea, dar tu, fiind o servitoare, așa ai și rămas… și comportamentul tău nu permite să sperăm că acest lucru se va schimba vreodată”, a concluzionat politicianul.

Amintim că ieri, ca răspuns la un șir de acuzații aduse de Maia Sandu, Ilan Șor i-a amintit cum primea bani în plic de la Vlad Filat. Maia Sandu a decis astăzi să se dezvinovățească, susținând că-l va da în judecată pe Ilan Șor, deși recunoaște că a mai depus cereri similar, dar fără rezultat.Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

 1. mdea… Shor vrea să o pună la loc! Maia sandu Strigă în gura mare că nici usturoi nu a mâncat dar gura îi PUUUUUTE și taaaare!
  DUpă gratii lângă Filat e locul ei!

  Apreciază

 2. Deocamdată seamănă a un scandal de la poarta pieții, doar că pe rețelele de socializare, un schimb de replici, neprobate, dar dacă vor apărea și dovezi reale, ce confirmă cele spuse, aici situația va deveni interesantă.

  Apreciază

 3. Maia a ajuns să din această cauză să cerșească ultimii bani de la moldoveni, că Shor nu o mai plătește?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.