Ilan Șor: „Maia, tu însăți ai demonstrat că ești o minciunoasă”

Maia Sandu și PAS au confirmat că au mințit opinia publică despre expedierea pe e-mail a unei cereri prealabile către Partidul “Șor”. Ilan Șor a venit cu o reacție după ce vineri PAS a publicat un screenshot care, într-adevăr, dovedește că e-mail-ul trimis Partidului Șor nu a ajuns la destinație, din motive tehnice.

Ilan Shor_Maia Sandu

Colaj: telegraph.md

“Avem un caz în care tu minți din nou, or prin declarația ta tu ai dovedit că scrisoarea nu a ajuns la noi – dar s-a întors înapoi la tine. Deci nu am primit nimic, nu-i așa? Atunci de ce ne numești mincinoși dacă singură ai dovedit dreptatea noastră? Adică, nu a fost nici o scrisoare, exact cum am spus. Mulțumesc că ai confirmat acest lucru, fără să vrei”, a scris Ilan Șor adresându-se Maiei Sandu.

Primarul de Orhei spune că din punct de vedere moral, Maia Sandu și oamenii ei, văzând că scrisoarea s-a întors înapoi, ar fi trebuit să spună acest lucru la conferința de presă, nu să-i asigure pe toți că scrisoarea a ajuns la Partidul Șor. “În fine afirmația voastră, precum că ne-ați trimis scrisoarea, deși știați că nu a venit, este o minciună, și tot voi ați dovedit acest lucru astăzi, prin afirmația voastră”, a mai scris Ilan Șor.

Șor mai spune că aceasta este o situație jalnică în care Maia Sandu încearcă să justifice incompetența și neatenția echipei sale. “Se simte deodată că nu mai ești ajutată de consilieri de peste hotare – ați început să isterizați din toate motivele și să faceți greșeli la fiecare pas”, crede Șor.

Reacția PAS-ului a venit după ce dimineață Șor a scris că Maia Sandu a mințit deoarece Partidul Șor nu a primit niciun email de la PAS.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:,

5 răspunsuri

 1. Nu e primul caz cand Maia Sandu minte si cel mai grav e faptul ca oamenii nu cred chiar daca le sunt prezentate probe in acest sens. La fel cum sa demonstrat ca Maia Sandu a mintit in mai multe cazuri precum a fost si cel in urma viziteia acesteia in SUA.

  Apreciază

 2. Nu este prima dată cînd Maia Sandu este prinsă cu minciuna, iar una din cele mai mari a fost cînd a transmis eronat un mesaj de la FMI, aceștia din urmă fiind nevoiți să intervină pentru a face claritate.

  Apreciază

 3. Ea se jură că nu fură, dar am prins-o cu minciuna-n-gură! Uneori deja îmi vine greață de la persoana asta de Maia Sandu! Amăgește și nici nu roșește! așa poate doar o javră ca ea!

  Apreciază

 4. Deci s-a demonstrat încă odată că femeia asta este o populistă ieftină, atât ea cât și Shor trebuie să stea lîngă Filat, dar nu să facă poltică.

  Apreciază

 5. De când a venit vafla cu FMI-ul a demonstrat că este o mincinoasă! Că ăia trebuiau din urma ei să vină și să declare contrariul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.