Ilan Șor: „Maia, tu minți. Iată dovada”

Președinta PAS, Maia Sandu, a fost prinsă din nou cu minciunea, iar liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei, Ilan Șor, i-a transmis un nou mesaj pe o rețea de socializare, în care „îi dă peste obraz” pentru lipsa de sinceritate, dar și face mișto față de suma la care s-a autoevaluat Maia Sandu – 200.000 de lei.

Maia Sandu

Maia Sandu. Captură video: ipn.md

Ilan Șor scrie că în pofida declarațiilor Maiei Sandu că i-ar fi trimis un mesaj, acesta nu a ajuns la destinație. Ilan Șor sugerează că Maia Sandu a mințit din nou. „Declari pe toate sursele posibile că ne-ai expediat o scrisoare în care îți arăți supărarea, iar noi așteptăm toată ziua și toată seara, ne îngrijorăm, dar nicio veste de la tine! Ai trimis cumva scrisoarea prin porumbel, sau în sticlă? Pentru că pe adresa noastră electronică nu este nimic”, a scris Ilan Șor care a publicat și screenshot-urile care confirmă spusele sale.

În continuare el o ia în râs pe Maia Sandu care s-a autoevaluat la circa 10.000 de euro și îi spune că deși ar putea, nu-i va da acești bani pentru că nu-i merită. „Bine, presupunem că va veni totuși scrisorica ta, dar, între timp, dintr-un interviu am înțeles că te-ai autoevaluat la 200.000 de lei. Dar spuneai că nu te vinzi :), deși ambii știm ce fel de plicuri ascundeai în gentuța ta lunar, în timpul guvernării PLDM. Înțelege-mă corect, poate și ți-aș fi dat bani, dar ca om de afaceri nu-mi permit astfel de cheltuieli nejustificate – deoarece nu am văzut în tine nici onoare, nici demnitate!”, a mai scris liderul Partidului ȘOR.

Amintim că Ilan Șor a atacat-o în judecată pe Maia Sandu, dar a depus și un demers la poliție, în care o acuză pe Maia Sandu de declarații jignitoare atât la adresa sa cât și a mai multor cetățeni ai Republicii Moldova. Mai mult, anterior Ilan Șor a făcut și unele declarații prin care sugera că Maia Sandu primea bani în plic de la fostul ei șef de partid, Vlad Filat, condamnat pentru corupție. De asemenea, potrivit dezvăluirilor făcute de Ilan Șor, Maia Sandu ar avea ce ascunde și în privința deciziei guvernului privind acoperirea datoriei pentru creditul acordat băncilor în cazul fraudei din 2014.

HotNews.mdCategorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.