„Alegerile parlamentare din acest an vor fi cele mai importante din istoria ţării noastre, deoarece se va decide existența în continuare a Republicii Moldova ca stat unitar și independent”, scrie pe Facebook președintele Igor Dodon, după ce astăzi, a participat la Consiliul Republican al PSRM, în cadrul căruia au fost examinate rezultatele alegerilor locale din municipiile Chișinău și Bălți, precum și acțiunile PSRM pentru viitoarele alegeri parlamentare.

Igor Dodon

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

„Am salutat faptul că formațiunea pune accent pe calitatea candidaților care vor fi înaintați din numele partidului în circumscripțiile uninominale, în acest sens fiind organizată procedura de votare prealabilă (primaries)”, a scris Dodon.

Potrivit șefului statului, care este liderul de facto al socialiștilor, în cadrul Consiliului Republican al PSRM a fost stabilită oportunitatea organizării până la alegerile parlamentare a celui de-al XVI-lea Congres Extraordinar al PSRM.

În context, Dodon se arată convins de faptul că PSRM va depune maxim efort pentru obținerea victoriei la alegerile parlamentare din toamna anului 2018.

Reclame