Ilan Șor: Pentru mine politica înseamnă asfalt, pensii, becuri instalate

Primarul de Orhei Ilan Șor a decis să se implice în politică nu din interese financiare, el având bani destui, dar pentru că vrea să transforme Republica Moldova într-o țară în care locuitorii săi să vrea să trăiască. El a mai declarat într-un interviu că vrea să transpună experiența frumoasă și practica de la Orhei pe tot teritoriul Republicii Moldova. Ilan Șor mai susține că pentru el politica înseamnă promisiuni îndeplinite și lucruri concrete – pensii, drumuri bune, etc. Iar statul trebuie să funcționeze în interesul oamenilor.

Ilan Shor (1)

Fiind întrebat despre ambițiile sale politice și de ce a decis să se implice în politică, primarul de Orhei a răspuns: „Am vrut să le demonstrez cetățenilor că sunt un om corect, că știu să creez. Am fost criticat dur. Am devenit primar de Orhei. Le-am spus din start oamenilor că nu sunt politician, dar om de afaceri. Dar ceea ce eu promit – îndeplinesc. Am învins. Și am făcut foarte multe cu oameni și pentru oameni. Atunci am înțeles că politica adevărată nu înseamnă pălăvrăgeală, nu înseamnă divizarea oamenilor, nici geopolitică. Politica înseamnă asfalt de calitate, străzi iluminate, pensii, parcuri reamenajate, rezolvarea problemelor sociale. Am înțeles că anume aceste lucruri și înseamnă politică”, a spus Șor.

Ilaan Șor a adăugat că a decis să se implice în politică nu de dragul banilor, pentru că are suficiente resurse financiare. Principalul scop, potrivit lui, este misiunea de renaștere a Moldovei. El vede statul ca o companie de servicii în interesul cetățenilor.

„Scopul meu principal în viață este transformarea Moldovei într-o țară în care eu vreau să trăiesc. Este ceea ce fac la Orhei… Statul, pentru mine, este o companie care să deservească oamenii. O companie de servicii oferite societății. Anume asta voi face când voi ajunge în Parlament. Voi organiza o companie de servicii de calitate și, respectiv o guvernare de calitate”, a declarat primarul de Orhei Ilan Șor.

Amintim că Ilan Șor a devenit primar al Orheiului în urma alegerilor locale din 2015. Tot atunci, echipa sa a obținut majoritatea în consiliul municipal. Imediat el a început să realizeze programul său electoral. În opinia locuitorilor și a observatorilor politici Orheiul, în acești trei ani, a devenit un model unic de dezvoltare. Aici sunt implementate proiecte de infrastructură, sociale și culturale. În primăvara acestui an Partidul ȘOR a început să se pregătească activ de alegerile parlamentare.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.