Silvia Radu, fost primar general interimar al municipiului Chișinău, spulberă speculațiile privind revenirea sa la cârma primăriei. Într-o însemnare pe Facebook, însoțită de o fotografie care o înfățișează într-o livadă, Silvia Radu scrie că speră „ca orașul să aibă o conducere legitimă cât mai curând”.

Silvia Radu

Silvia Radu. Foto: fb.com/silviaradu.md

„Văd că există speculații în presa privind revenirea mea la Primărie, deși am spus clar deja că NU voi reveni.

O scriu și aici, să ajungă și la cei care speculează în continuare: mi-am dat demisia din funcția de viceprimar imediat după alegeri tocmai pentru că așa mi s-a părut corect, odată ce s-au organizat alegeri primarul ales să poată conduce și să poată să își facă echipa așa cum vrea.

Nu revin la primărie și sper ca orașul să aibă o conducere legitimă cât mai curând”, a scris Silvia Radu.

Amintim că Silvia Radu a candidat la alegerile locale noi din municipiul Chișinău din 20 mai. Ea a obținut 17,65 la sută din sufragii, fiind devansată de socialistul Ion Ceban și liderul PPDA, Andrei Năstase, care au acumulat 40,97% și, respectiv, 32,12%. Silvia Radu a deținut funcția de primar interimar al Capitalei din noiembrie 2017 până în aprilie 2018, când a depus cerere de suspendare din funcție pe motiv că participă în calitate de candidat la alegerile locale noi din 20 mai.

Reclame