Crimă descoperită de polițiști în raionul Drochia, după 8 ani de la săvârșire

Doi bărbați, ambii cu vârsta de 29 de ani, domiciliați în raionul Drochia, sunt suspectați de omorul unui bărbat, omor săvârșit în anul 2010. În prezent, unul dintre suspecți își ispășește pedeapsa în Penitenciarul din orașul Cricova, fiind condamnat în 2013 pentru furt în proporții deosebit de mari.

Crima

Foto: politia.md

Victima a fost dată în căutare în 2010 de poliție și tot atunci a fost pornită urmărirea penală pentru omor intenționat. În martie a.c., în adresa ofițerilor Direcției Nord a Inspectoratului Național de Investigații a parvenit o informație operativă despre persoanele și circumstanțele în care ar fi comisă crima.

În urma recepționării informației a fost reluată urmărirea penală, fiind efectuate mai multe investigații.

La scurt timp, suspecții au fost identificați. Aceștia s-au dovedit a fi doi bărbați, cunoscuți de-ai victimei. Unul din ei a fost reținut, iar celălalt a fost găsit la pușcărie.

Audiați de poliție, suspecții și-au recunoscut vina, declarând că după ce au servit cu victima băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict, suspecții lovindu-și prietenul de pahar până la omorât. Pentru a ascunde urmele infracțiunii, cadavrul a fost îngropat de către aceștia în apropierea satului Petreni, raionul Drochia.

În urma verificărilor efectuate de către ofițerii de investigații în comun cu cei de la urmărirea penală a IP Drochia și Procuratura din Drochia, în apropierea satului Petreni, pe câmp, au fost depistate și ridicate osemintele victimei.

Totodată, cu suspectul reținut a fost petrecută acțiunea de verificare a declarațiilor la fața locului.

Dacă li se va demonstra vinovăția, bănuiții riscă de la 10 la 15 ani de pușcărie sau detenţie pe viaţă.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.