Prins de polițiști în timp ce transporta spre comercializare 100 de sticle cu băuturi alcoolice de contrabandă

Ofițerii de investigarea fraudelor economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Florești au depistat în interiorul unui automobil 100 de sticle cu băuturi alcoolice, cu semne de falsificare.

Alcool_contrabanda

Foto: politia.md

Automobilul a fost stopat de oamenii legii în seara zilei de 27 iunie a.c., pe traseul național ce trece prin satul Prodănești, la volanul căruia se afla un bărbat de 29 de ani, originar din satul Cocieri, raionul Dubăsari.

Ca urmare a cercetării la fața locului, polițiștii au depistat în interiorul mijlocului de transport mai multe cutii cu sticle de 0,5 litri cu coniac în asortiment, în valoare totală de 10.000 mii lei.

La solicitarea polițiștilor de a prezenta actele necesare, proprietarul mărfii nu a putut prezenta careva documente care ar demonstra proveniența și calitatea mărfii. Bărbatul le-a mai declarat forțelor de ordine că produsele alcoolice urmau să fie comercializate pe teritoriul raionului Șoldănești.

Produsele au fost ridicate pentru a fi supuse unei expertize specializate, în urma căreia, dacă se va dovedi vinovăția bărbatului de transportarea ilegală a mărfii, acesta riscă amendă de la 3.000 la 4.500 lei, cu confiscarea mărfii.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.