Ilan Șor către Maia Sandu: Dragă Maia mincinoasă, ori accepți citația și te prezinți în instanță, ori ești o mincinoasă

Președinta PAS, Maia Sandu, a fost prinsă din nou cu minciuna. Președintele Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor comentează într-o postare pe Facebook că avocații săi o caută de câteva săptămâni pe Maia Sandu să-i înmâneze o citație, dar aceasta se ascunde de fiecare dată. Postarea lui Ilan Șor vine după incidentul de luni, 9 iulie, de la o conferință de presă, în care susținătorii Maiei Sandu nu i-au permis reprezentatului Partidului ȘOR să înmâneze citația, iar aceasta a fugit după conferința de presă.

Ilan Shor_Maia Sandu

Colaj: telegraph.md

„Înțeleg că te temi să ajungi în instanță, deoarece nu ai nici un argument, nicio dovadă. Deoarece ești o mincinoasă. Iată de ce nu vrei să primești declarația prealabilă”, a scris Ilan Șor

Maia Sandu este o mincinoasă și din cauza aceasta refuză să meargă în judecată, scrie Ilan Șor, explicând reacția bolnăvicioasă a acesteia atunci când urma să primească citația.

În continuare el explică faptul că anume din această cauză activiștii de partid au venit să-i înmâneze actele personal. Pentru altfel nu poate începe procesul. Ilan Șor îi sugerează Maiei Sandu să-și ceară scuze dacă nu are dovezi la acuzațiile sale.

„Maia, dacă nu primești documentele deoarece te temi să ajungi în instanță, cere scuze public și ne oprim aici. Dar dacă ești doar o mincinoasă, acceptă documentele și să mergem în instanță. Vrei tu sau nu, oricum îți vor da declarația în curând”, a scris Ilan Șor.

Amintim că Maia Sandu a fugit în adevăratul sens al cuvântului de reprezentantul lui Ilan Șor, care a intenționat să-i înmâneze cererea prealabilă de chemare în judecată. Evenimentul a provocat învălmășeală în tabăra susținătorilor Maiei Sandu, pe care aceasta i-a invitat la conferința de presă. Cel mai mult s-a remarcat „veșnicul candidat”, Oazu Nantoi, care a aplicat și forța fizică pentru a-l împiedica pe juristului Partidului ȘOR să-i transmită înștiințarea Maiei Sandu.

Acum o lună, Ilan Șor a depus o cerere privind atragerea președintei PAS Maia Sandu la răspundere penală. El, de asemenea, a depus un demers și în instanța de judecată, acuzând-o pe politiciană de calomnie. Ilan Șor face referire la mai multe acuzații neprobate pe care i le-a adus Maia Sandu și cere dezmințirea acuzațiilor, precum și achitarea despăgubirilor.Categorii:Politică

Etichete:,

2 răspunsuri

  1. Maia o sa zica ca totul e un fals, iar oamenii ca niste prosti o sa o creada din nou

    Apreciază

  2. Bravo! Șor! Pune-o la loc pe Oaia Sandu! Dacă trebuie du-te și în instanță cu ea! noi vrem să vedem cine e ea!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.