Un moldovean a circulat cu permisul de conducere falsificat timp de 16 ani

Polițistii de frontieră au depistat un cetățean moldovean care conducea un autoturism cu permisul de conducere falsificat. Bărbatul de 40 de ani s-a prezentat la punctul de trecere Tudora pentru a ieși din țară. Acesta se afla la volanul unei autoturism „Volvo”, înmatriculat în Republica Moldova.

Permis de conducere

Foto: border.gov.md

La sfârșitul săptămânii trecute, în timpul desfășurării controlului la trecerea frontierei de stat, polițiștii de frontieră au solicitat conducătorului auto pe lângă documentele de călătorie și cele pentru mijlocul de transport. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, eliberat de autoritățile naționale și valabil pentru majoritatea categoriilor, s-a luat decizia efectuării unor verificări suplimentare. Ca urmare, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul este falsificat.

Bărbatul a declarat că în 2002 și-a făcut studiile la școala auto din or. Rezina, însă pentru a fi sigur că primește permisul de conducere, prin intermediul unei persoane identificată pe internet, și-a perfectat documentul contra sumei de 150 euro. În cazul dat, cetățeanul moldovean și-a întrerupt călătoria, revenind în țară pentru a-și pune în ordine documentele.

Permisul a fost reținut și va fi transmis spre expertiză, iar cercetările sunt continuate de către angajații Poliției de Frontieră în vederea stabilirii circumstanțelor infracțiunii constatate.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.