Poliția solicită ajutorul societății în vederea identificării a trei persoane ce apar în imagini-fotorobot.

Fotorobot

Foto: politia.md

Indivizii sunt căutați de poliție pentru că ar fi agresat fizic un bărbat de 46 de ani, ulterior, au sustras de la acesta mijloace financiare, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

Totul s-a întâmplat la 9 iulie a.c., după ce victima a luat ca pasageri, din apropierea localităţii Budeşti, trei persoane care se deplasau spre Bender. În apropierea satului Bulboaca, raionul Anenii Noi, suspecții l-au agresat și amenințat cu un cuțit, după care au sustras de la acesta 17.200 de euro și 800 de lei.

Conform primelor constatări, unul dintre suspecți, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani, înălțimea 170-175 cm, constituția corpului medie, păr de culoare întunecat, tuns scurt (posibil cu pleș pe cap), îmbrăcat în pantaloni de culoare verzuie (kaki) cu mai multe buzunare prin părți, maiou de culoare albastră, vorbitor de limbă rusă. Cel de-al doilea suspect, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 24-27 de ani, înălțimea de 185-190 cm, constituția corpului sportivă, păr lung de culoare întunecată, fața ovală lunguiață, cu ten închis, îmbrăcat în pantaloni întunecați, maiou de culoare oranj, pe umăr avea un rucsac de culoare neagră, vorbitor de limbă rusă. Cea de-a treia persoană este de gen feminin, cu vârsta cuprinsă între 35-40 de ani, corpolență plină, păr lung de culoare întunecat, îmbrăcată într-o vestă lungă de culoare întunecată.

În această ordine de idei, se acumulează orice informație ce ar ajuta la identificarea şi localizarea persoanelor suspectate. Cetăţenii pot informa poliţia la următoarele numere de contact: 069174759, 079557936 și 060026393.

Reclame