Ilan Șor despre „marii revoluționari” Sandu și Năstase – șoricei plouați

„Marii revoluționari” Maia Sandu și Andrei Năstase au intrat în politică pentru a-și satisface propriile interese și nu știu să organizeze nici măcar un protest, dovadă fiind acțiunea de miercuri, de la care au fugit imediat ce a început să picure, a declarat președintele Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor, într-o intervenție live pe o rețea de socializare. În schimb, el le promite politicienilor corupți de la Chișinău că nu le va permite să distrugă proiectele sociale care reprezintă ultima salvare pentru oamenii sărăciți tot de ei și anunță organizarea unor întrevederi ale cetățenilor cu acești politicieni care „vor să le ia și ultima bucățică de pâine”.

Ilan Shor (2)

Ilan Shor. Foto: partidulsor.md

Reacția lui Ilan Șor vine după un protest eșuat organizat de partidele de opoziție, care se declară pro-europene. Modul în care au organizat această acțiune demonstrează încă o dată că se tem de popor, a comentat Ilan Șor. „Acest flash-mob nefericit de astăzi, pe care acești nemernici au încercat să-l organizeze, a demonstrat încă o dată că ei se tem de noi. Nu l-au anunțat din timp, pentru că le e frică de faptul că îi vom aștepta”, a spus Ilan Șor.

Marii lideri protestatari s-au împrăștiat „ca niște șoareci” la primele picături de ploaie, a adăugat el. „Au demonstrat că sunt niște nimicuri. Au ieșit să protesteze ca mari lideri ai opoziției, mari revoluționari. Și cum au protestat? Imediat ce a venit ploaia s-au ascuns ca niște șoareci și au fugit”, a atras atenția Șor.

Liderii protestelor, Maia Sandu și Andrei Năstase au intrat în politică doar pentru a-și satisface propriile interese, declară Ilan Șor. El însă promite că nu le va permite acest lucru. „Știți foarte bine că ați intrat în politică dintr-un singur motiv – Maia Sandu pentru că nu știe nimic să facă decât să arunce vorbe goale, nu știe să construiască sau să creeze. Andrușa (Andrei Năstase n.red), pur și simplu a rămas fără bani și vrea să ajungă la guvernare pentru a se îmbogăți. Nu, Andrușa, n-o să-ți meargă. Vă promit!”, a declarat liderul Partidului ȘOR.

În continuare, primarul de Orhei arată care este diferența dintre politicienii care aruncă doar promisiuni, fără a realiza nimic și politicieni și administratori responsabili, care au grijă de cetățeni. „Nu ați făcut nimic în viața voastră. Eu, spre exemplu, am construit drumuri și voi construi în continuare și curți și grădinițe, iar voi ce ați făcut? Una a distrus învățământul, iar al doilea nu a făcut nimic, în general”, a mai spus el.

În același LIVE, Ilan Șor le mulțumește cetățenilor care au reacționat în ajun la intenția PLDM-PAS-PPDA de a închide magazinele sociale și au protestat la o conferință a celor trei formațiuni. Ilan Șor califică această acțiune drept o primă victorie. „I-am făcut pe dușmanii noștri, care vor să le ia oamenilor proiectele sociale să fugă la fel ca niște șoareci plouați. Deoarece s-au speriat, au văzut supărarea poporului, au văzut oamenii pe care vor să-i lasă fără ajutor”, a declarat Ilan Șor.

El însă a menționat că „zilele negre” pentru cei care vor să lase cetățenii săraci și fără ultima bucățică de pâine, abia încep: „De astăzi, oamenii simpli, poporul, cărora vreți să le luați ultima bucățică de pâine, vă vor aștepta acolo unde nici nu vă gândiți să dați de ei. De astăzi, încep zilele negre pentru voi”, a conchis președintele Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.