Moldovean dat în căutare, reținut la frontiera moldo-ucraineană

În rezultatul schimbului operativ de informații și conlucrării excelente cu omologii din Ucraina, polițiștii de frontieră au reușit reținerea unui cetățean moldovean, anunțat în căutare. Bărbatul de 37 de ani a fost surprins în timp ce traversa ilegal frontiera, din Ucraina în Republica Moldova.

cautare-frontiera

Foto: border.gov.md

În după masa zilei de joi, 19 iulie a.c., angajații Sectorului Poliției de Frontieră „Larga” au fost sesizați de către grănicerii ucraineni precum că un bărbat se deplasează pe direcția Slobozia-Medveja (RM) – Putrino (UA). Patrula Poliției de Frontieră, aflată în apropiere de locul unde a fost văzută persoana, s-a apropiat și, la circa 350 metri de linia de frontieră, a reținut intrusul. Acesta s-a dovedit a fi locuitor al satului Drepcăuți, raionul Briceni. Din start persoana a recunoscut că a traversat ilegal hotarul, din lipsa actelor de călătorie.

În cadrul verificărilor suplimentare, s-a aflat că bărbatul nu este la prima sa abatere, ba mai mult este căutat de Poliția de Frontieră pentru comiterea unei infracțiuni similare – trecerea ilegală a frontierei de stat. Totodată, anterior acesta ar fi fost condamnat atât pe teritoriul R. Moldova, cât și în Ucraina, pentru jaf.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările pe caz. În prezent, persoana se află în izolatorul din cadrul IP Briceni, fiind reținută pentru 72 de ore.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.