Sediile PAS și PPDA vor fi transformate în magazine sociale, au decis astăzi cei 10 mii de protestatari

Sediile centrale ale Partidului Acțiune și Solidaritate și Platformei Demnitate și Adevăr, situate în clădiri de milioane în centrul Chișinăului, vor fi transformate în magazine sociale după alegerile parlamentare. Cel puțin aceasta își doresc cele peste 10 mii de manifestanți care au participat vineri, 20 iulie, la o manifestație de protest împotriva intenției celor două formațiuni de a închide magazinele sociale, un proiect lansat de primarul de Orhei, Ilan Șor.

PAS_magazin social

Oamenii au manifestat în fața sediilor celor două formațiuni politice, scandând lozinci împotriva intenției de lichidare a magazinelor sociale și a liderilor celor două formațiuni. Iar la finalul mitingurilor, participanții au atârnat pancarte cu sigla magazinelor sociale și cu inscripții în care se anunță că în aceste clădiri vor funcționa magazine sociale.

„În acest sediu de partid se va deschide MAGAZIN SOCIAL după alegeri”, a fost înscris pe cele două pancarte.

„Asta va rămâne din PPDA și PAS după alegeri – magazine sociale. Oamenii nu le vor alege după ce au înțeles că nu se gândesc la popor și vor să-i priveze și de ultima bucată de pâine”, susțin participanții.

Proiectul „magazine sociale” a fost lansat acum trei ani de președintele Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor, iar în prezent aproximativ 200 de mii de persoane dețin carduri care le permit să procure produse mai ieftine decât pe piață. Este vorba de persoane social-vulnerabile. Potrivit liderilor Partidului ȘOR, PAS și PPDA a lansat inițiativa de a închide aceste magazine la solicitarea patronilor magazinelor comerciale, care sunt deranjați de faptul că le scad.

PAS_magazin social_SorCategorii:Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.