Cinci centre multifuncționale vor avea program prelungit

Din 30 iulie și până pe 25 august, cinci centre multifuncționale ale Agenției Servicii Publice își extind programul de activitate. Este vorba despre centrele din Căușeni, Comrat, Ialoveni, Sângerei și Bălți, care vor presta servicii și în zile de luni. Astfel, noul program de muncă este de luni până sâmbătă, de la orele 08.00 până la 17.00, transmite IPN.

Centru multifunctional

Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției Servicii Publice, din 30 iulie, programul permanent de lucru al Serviciilor înregistrare a unităţilor de drept și Serviciilor cadastrale teritoriale din cadrul centrelor multifuncționale va fi de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică vor fi zile de odihnă. Totodată, Centrul Multifuncțional Căușeni a fost suplinit cu patru ghișee.

Serviciile eliberare a actelor de identitate, Serviciile stare civilă și Secțiile (Birourile) de înmatriculare a mijloacelor de transport, calificare și documentare a conducătorilor auto din cadrul centrelor multifuncționale vor activa permanent de marți până sâmbătă. Excepție fac centrele multifuncționale care au un program extins în perioada estivală a anului.

ASP aduce la cunoștința persoanelor care au fost programate la Serviciul eliberare a actelor de identitate Bălți pentru duminică, 29 iulie, că trebuie să se adreseze la Centrul Multifuncțional din oraș pentru a fi reprogramate în una din zilele lucrătoare, la alegere.

Din 16 iulie, Centrele multifuncționale din Rezina, Cahul, Anenii Noi, Nr. 1 și Nr. 3 din Chișinău, care activează în prezent în regim de testare, prestează servicii șase zile din șapte, în loc de cinci. Angajații oficiilor din Rezina și Anenii Noi au orarul de muncă de la 07.30 până la 17.00. Programul este valabil până la 25 august.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.