Comuniștii au criticat activitatea Parlamentului în sesiunea de primăvară-vară

Cea de-a 20-a sesiune a Parlamentului a fost „o ilustrare evidentă a calificării inferioare a majorității parlamentare și a guvernului pe care l-a format”, susţine formaţiunea de opoziție Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM).

PCRM

Foto: politics.md

Într-o declarație a Comitetului Central, citată de Infotag, se menţionează că rezultatele sesiunii de primăvară-vară „au confirmat că guvernarea se confruntă că o lipsă cronică de potențial de oameni, de oameni cu gândire strategică şi de perspectivă, precum și că o lipsă completă a planurilor de dezvoltare a țării”.

„Majoritatea legilor adoptate cu ajutorul „mașinii de vot” corupte sunt opționale sau temporare. Legile pe care le-au votat reprezintă modificări sau completări la legile adoptate anterior și exprimă interesele exclusiv corupte ale celor care au pus mâna pe putere”, susţin comuniștii, care au calificat drept ruşine adoptarea așa-numitei „legi de combatere a propagandei ruse” – un model de discriminare și totalitarism, care a privat cetățenii Moldovei de posibilitatea de a primi informații alternative despre evenimentele care au loc în țară și în lume”.

În opinia PCRM, „în cadrul sesiunii, procesul voluminos, complex și multilateral de „integrare europeană” a fost redus la copierea orbească a legilor României – nu în numele integrării europene, ci cu scopul evident de a unifica legislația națională cu cea română”.

„Toţi înțeleg că majoritatea parlamentară formată din trădători profesioniști pregătesc în secret Moldova de lichidarea statalităţii”, se arată în document, ai cărei autorii consideră că „amendamentele la legislaţia fiscală, adoptate în ultimele zile de activitate a Parlamentului, au scopul de a legaliza ceea ce au furat, inclusiv renumitul miliarde”.

CC a remarcat, de asemenea, că „noile modificări la Codul audiovizual de fapt îi condamnă la dispariţie pe toți cei care nu fac parte din media holdingurile Partidului Democrat și Partidului Socialiştilor”.

„Sesiunea încheiată a reconfirmat că actuala componență a Parlamentului, care este formată în principal dintr-o majoritate coruptă și sateliți lor socialiști, este fundamentul sistemului care a condus la capturarea statului moldovenesc, iar scopul său principal este de a asigura regimului toate condițiile pentru jefuirea în continuare a oamenilor și lichidarea independenței țării”, se arată în declarația Comitetului Central al PCRM.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.