Un senator din SUA pledează pentru aprofundarea relațiilor cu Rusia

Senatorul american Rand Paul, aflat în vizită la Moscova, a invitat parlamentari ruşi să vină la Washington şi s-a angajat să obstrucţioneze noile sancţiuni împotriva Rusiei, informează site-ul agenţiei Reuters, citat de Mediafax.

Rand Paul

Rand Paul. Foto: tasmart.co

Senatorul republican, un aliat al preşedintelui Donald Trump, a declarat că s-a deplasat la Moscova pentru a încuraja diplomaţia, pe fondul tensiunilor dintre Statele Unite şi Rusia.

„Sunt încântat să anunţ că vom continua conversaţia”, a declarat Rand Paul după întâlnirea pe care a avut-o cu Konstantin Kosaciov, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Dunma de Stat, şi cu Sergei Kisliak, fost ambasador rus în SUA.

„Am convenit şi i-am invitat pe membrii Comisiei parlamentare pentru Afaceri Externe din Rusia să vină în Statele Unite pentru a ne întâlni la Washington. Cred că este un moment incredibil de important. Iar cei din ambele ţări care cred că nu ar trebui să avem diplomaţie se înşeală puternic”, a spus el.

„În prezent, în Statele Unite există isteria sancţiunilor. Eu reprezint minoritatea. Toţi democraţii sunt fericiţi să sunt introduse sancţiunile. Eu vă pot spune că nu le voi permite să introducă uşor sancţiunile”, a subliniat Rand Paul, citat de agenţia RIA Novosti.Categorii:Externe

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.