Andrian Candu a mulțumit reprezentanților BM și FMI pentru asistența acordată Moldovei

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut o întrevedere cu Anna Akhalkatsi, director de țară al Băncii Mondiale în Moldova, și Volodymyr Tulin, reprezentant rezident al Fondului Monetar Internaţional (FMI).

Andrian Candu

Andrian Candu. Foto: Elena Covalenco / ipn.md

Părțile au discutat stadiul actual de cooperare, programul de reforme şi politicile de dezvoltare promovate de autorități, precum și proiectele în desfășurare.

Andrian Candu a anunțat despre deschiderea autorităților pentru examinarea analizei de impact pe care partenerii urmează să o facă pentru reforma fiscală, stimularea fiscală și declararea voluntară adoptate recent de Parlament.

Reprezentanții FMI și BM au menționat dinamica proiectelor investiționale. În context, președintele Parlamentului a mulțumit pentru susținere și pentru faptul că asistența celor două instituții internaționale este conexă cu priorităţile autorităților.

Președintele Parlamentului Andrian Candu cu Anna Akhalkatsi, Director de țară al Băncii Mondiale în Moldova și  Volodymyr Tulin, Reprezentant Rezident al Fondului Monetar Internaţional (FMI). Președintele Parlamentului Andrian Candu cu Anna Akhalkatsi, Director de țară al Băncii Mondiale în Moldova și  Volodymyr Tulin, Reprezentant Rezident al Fondului Monetar Internaţional (FMI).
Președintele Parlamentului Andrian Candu cu Anna Akhalkatsi, Director de țară al Băncii Mondiale în Moldova și  Volodymyr Tulin, Reprezentant Rezident al Fondului Monetar Internaţional (FMI).Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.