Șapte martori ai acuzării au confirmat nevinovăția lui Ilan Șor

Șapte martori audiați miercuri, 8 august, de Curtea de Apel Cahul în dosarul Șor au confirmat nevinovăția primarului de Orhei, Ilan Șor.

Ilan Shor (1)

Este vorba de șapte martori din partea acuzării, dintre care patru contabili și trei foști angajați ai Băncii de Economii, potrivit Procuraturii Anticorupție.

Și avocatul lui Ilan Șor, Iulian Balan a confirmat că este vorba de șapte martori care au confirmat nevinovăția clientului său. „Au fost audiați martorii din partea acuzării, numele cărora nu pot să le divulg, fiind o ședință de judecată închisă. Următoarea ședință a fost fixată pentru data de 20 august 2018, atunci când va continua audierea martorilor atât din partea acuzării, cât și din partea apărării”, a declarat pentru realitatea.md avocatul Iulian Balan.

Sute de simpatizați ai primarului de Orhei au manifestat astăzi în fața instanței, cerând să i se facă dreptate lui Ilan Șor și o justiție corectă, nu una televizată. “Ilan, noi suntem cu tine !”, “Jos Justiția selectivă !”, “Ilan, Moldova e cu tine !”, “Vrem o justiție corectă”,
a scandat oamenii în fața clădirii în care a avut loc ședința de judecată în
“dosarul Șor”.

Amintim că anterior Ilan Șor a declarat că adevărații beneficiari ai jafului bancar din 2014 sunt fostul premier Vlad Filat și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Declarațiile acestuia sunt confirmate și de un raport realizat de renumita companie internațională Quintel Intelligence și de cunoscutul avocat regal britanic, James Ramsden.Categorii:Societate

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.