Ziua Internaţională a Tineretului va fi celebrată astăzi la Cahul, în cadrul Proiectului ,,Cahul-Capitala Naţională a Tineretului 2018’’. Programul evenimentului include multe activităţi interesante şi distracţii la care sunt invitaţi să participe tineri din regiunea de sud, dar şi din toată republica.

Cahul

Foto: youthbank.md

Pe 12 august municipiul Cahul va fi capitala distracţiei. Circa trei mii de tineri sunt aşteptaţi în Parcul „Grigore Vieru”, unde va avea loc cel mai tare eveniment al verii. Cei are l-au pus la cale speră că vor da curs invitaţiei lor tineri dornici de experienţe noi, activităţi interesante şi distracţii la maxim. Programul zilei este deja planificat, iar pregătirile pentru grandiosul eveniment sunt pe ultima sută de metri.

„Invităm tinerii din întreaga ţară să vină, să celebreze împreună cu noi Ziua Internaţională a Tineretului. Pentru ei avem foarte multe activităţi. Parcul va fi împărţit în zone, avem zonă sportivă, zonă de expoziţii, zonă de târg, ateliere, master-class-uri. Tinerii vor găsi ceea ce le place. Va fi şi o zonă gustoasă, cu bucate tradiţionale a regiunii de sud. Evenimentul va culmina cu un concert grandios, iar după concert va fi o proiecţie de film în aer liber”, a declarat coordonatoarea proiectului „Cahul – Capitala Naţională a Tineretului 2018”, Natalia Babără.

Voluntarii Asociaţiei Obşteşti „Perspectiva” de mai multe zile sunt puşi serios pe treabă. Ei sunt implicaţi în pregătirile pentru Ziua Internaţională a Tineretului, dar şi în activităţile ce vor avea loc în Parcul „Grigore Vieru”. Ei vor avea grijă ca evenimentul să fie cât mai colorat.

De mai multe zile, dar mai cu seamă în timpul ce a mai rămas până la eveniment, voluntarii încearcă să îi convingă pe oameni să vină la manifestările consacrate Zilei Internaţionale a Tineretului.

Manifestările consacrate Zilei Internaţionale a Tineretului sunt organizate în cadrul Proiectului ,,Cahul – Capitala Naţională a Tineretului 2018’’. Anul trecut sărbătoarea a fost marcată la Varniţa.

trm.md

Reclame