Pregătirea pentru noul an de studii la Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, în atenția autorităților

Ministrul Apărării Eugen Sturza, însoţit de secretarul de stat Vladimir Iliev, a efectuat o vizită la Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, în cadrul căreia s-a documentat cu nivelul de pregătire al instituţiei pentru anul de studii 2018-2019.

Eugen Sturza_militari

Foto: army.md

Oficialii au inspectat obiectivele de infrastructură, în special sălile de clasă, biblioteca, cantina, blocurile sanitare şi căminele studenţeşti.

Ministrul Apărării a solicitat, în acest sens, conducerii academiei să asigure finalizarea cât mai curând a tuturor lucrărilor de pregătire a instituţiei, astfel încât odată cu demararea anului de instruire, academia să dispună de condiţii optime pentru studii.

Eugen Sturza s-a întâlnit cu tinerii înmatriculaţi recent în instituţie, care în prezent urmează cursul de integrare, şi a discutat despre preocupările acestora şi provocările iniţierii în arta militară.Categorii:Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.