Năstase cere investigarea unor cazuri de manipulare pe Facebook

Liderul PPPDA, Andrei Năstase, cere organelor de drept din Republica Moldova să investigheze faptele ilegale săvârșite de persoane necunoscute care au creat mai multe pagini pe rețeaua de socializare Facebook. Aceștia au utilizat denumirea și sigla PPPDA, dar și numele său în calitate de președinte al partidului, difuzând informații false și denigratoare, transmite IPN.

Pavlovschi_Nastase_Slusari

Foto: gandrabur.net

Potrivit lui Andrei Năstase, pe aceste pagini sunt difuzate știri mincinoase, în mod special pentru că se apropie 26 august, data când va avea loc protestul opoziției.

„Cel mai grav este că aceștia cheamă la acțiuni ilegale, anticonstituționale și deturnează în totalitate mesajul nostru de a ne manifesta masiv, pașnic și determinat împotriva abuzurilor puterii de la Chișinău”, a spus Andrei Năstase.

Liderul PPDA a denunțat și o pagină denumită „Andrei Năstase – primar de Chișinău”, unde în numele PPPDA sunt plasate mesaje denigratoare și mincinoase care îndeamnă la violență și instigă la război civil.

Politicianul a ținut să menționeze că PPDA este posesoarea site-ului platformada.md, a paginii de Facebook oficiale a lui Andrei Năstase cu bifă albastră și o pagină de Facebook a PPPDA cu peste 20 de mii de urmăritori. Personal, liderul PPDA deține un cont pe Twitter și pe Odnoklassniki.

Năstase a reiterat apelul său către oameni de a ieși la protestul din 26 august din Piața Marii Adunări Naționale și de a protesta pașnic.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. Puteți începe cu Alaiba, el era șeful trolilor la Filat, iar acum s-a mutat în tabăra PAS cu DA.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.