La început de septembrie, euro și dolarul se vor ieftini

Ratele oficiale de schimb valutar pentru principalele valute de referință, stabilite pentru ziua de ieri de Banca Națională a Moldovei (BNM), vor rămâne în vigoare până la data de 3 septembrie curent.

remitente_dolari_euro

Foto: cambioeurodolar.com

Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni și săptămâna viitoare, euro va avea un preț oficial de 19 lei și 36 de bani, iar dolarul va costa 16 lei și 70 de bani.

Leul românesc va avea valoarea de 4 lei și 17 bani, iar hrivna ucraineană și rubla rusească vor costa 59 de bani și respectiv 24 de bani.

În schimb, la începutul lunii septembrie, moneda unică europeană și dolarul american se vor ieftini, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate astăzi de BNM. Astfel, luni, 3 septembrie, euro va pierde trei bani și va avea un curs oficial de 19 lei și 33 de bani. Dolarul se va ieftini cu un ban și va costa 16 lei și 69 de bani.

Și leul românesc va costa mai puțin cu un ban. Valoarea acestuia va fi de 4 lei și 16 bani. Hrivna ucraineană va rămâne la cotația din ultima perioadă și va valora 59 de bani. Rubla rusească va costa 24 de bani.

Săptămâna viitoare, bugetarii vor avea o minivacanță, după ce zilele de 28, 29 și 30 august au fost declarate libere de către Guvern.

MoldpresCategorii:Economie

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.