Protestul ACUM a început la monumentul lui Ștefan cel Mare

Mișcarea de Rezistență Națională ACUM protestează la monumentul lui Ștefan cel Mare. Locul manifestației a fost schimbat în ultimul moment deoarece în Piața Marii Adunări Naționale fac frigărui și se distrează simpatizanții Partidului Şor, transmite IPN.

Protest ACUM

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a îndemnat susținătorii Mișcării să se adune la monumentul lui Ștefan cel Mare pentru a evita provocările. Maia Sandu a declarat că acțiunea din Piața Marii Adunări Naționale este un spectacol organizat de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, care își dorește violențe.

Potrivit liderului Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, Poliția a asigurat membrii Mișcării ACUM despre faptul că face tot posibilul ca cei care au ocupat Piața să plece în cel mai scurt timp, astfel încât protestul să poată continua acolo unde a fost anunțat din start.

Comitetul Mișcării de Rezistență Națională ACUM a fost creat ca reacție la decizia de invalidare a alegerilor noi ale primarului de Chișinău și are printre lideri fruntași din PAS, PPPDA, PLDM și reprezentanți activi ai societății civile.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.