Dodon anunță un grandios eveniment la Chișinău: „Sunt sigur că vom reuși!”

Congresul Mondial al Familiilor va avea loc la Chișinău în perioada 14-16 septembrie a.c. Despre viitorul eveniment a scris președintele Igor Dodon pe Facebook. În premieră, Congresul va avea loc la Chișinău, după numeroase orașe și capitale importante din Europa, America și Australia.

igor-dodon

Igor Dodon. Foto: caleaeuropeana.ro

Potrivit lui Dodon, la eveniment vor participa, în total, peste 2000 de persoane, invitați din zeci de state, politicieni de rang înalt, reprezentanți ai confesiunilor religioase din toată lumea, experți, reprezentanți ai societății civile, mediului academic, grupurilor formale și non-formale etc.

Șeful statului susține că participanții la marele eveniment vor fi reuniți pentru „un singur scop” și „câteva obiective importante” pentru regiune, dar și la nivel global – identificarea celor mai bune soluții pentru consolidarea instituției familiei, depășirea crizelor demografice în multe dintre statele lumii, promovarea în acest sens a celor mai bune practici în ce privește sistemul educațional, dar și a politicilor sociale și economice pentru fortificarea familiei ca nucleu de bază al societății.

„Sunt absolut convins că vor fi identificate cele mai bune soluții și practici în această privință, inclusiv pentru Republica Moldova, pentru a depăși toate dificultățile pe care le avem la moment. Sunt sigur că vom reuși!”, se arătă convins Dodon.

Reclame


Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.