Plante interzise depistate într-o gospodărie din raionul Ștefan Vodă

Fire de cânepă verzi, iar altele uscate, un dispozitiv pentru prelucrarea acesteia și o lulea destinată consumului, depistate în timpul unei perchezții efectuată de către polițiștii de frontieră la domiciliul unui locuitor al satului Crocmaz, raionul Ștefan Vodă. Incidentul a fost înregistrat în data de 1 septembrie a.c., în urma cercetărilor dispuse încă din luna august al acestui an conform unei informații cu caracter operativ.

Canepa (2)

Foto: border.gov.md

La domiciliul cetățeanului moldovean în vârstă de 27 ani s-au găsit în grădină fire de cânepă verzi, bine îngrijite și o cantitate de 100 g de masă uscată vegetală. La fel, s-au ridicat din gospodăria acestuia un dispozitiv destinat mărunțirii plantelor de cânepă și o lulea. Audiat, bărbatul a comunicat că firile le-a plantat personal pentru a le consuma ulterior, semințele fiind procurate din orașul Odesa, Ucraina, în toamna anului 2017.

Cazul este cercetat în continuare de ofițerii de investigație din Direcția regională Est sub toate aspectele legale. Tânărul moldovean riscă o amendă în mărime de la 400 la 700 unități convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de până la 150 de ore sau până la 1 an de pușcărie.Categorii:Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.