Protest contra lui Plahotniuc și Dodon! George Simion: „De abia ne-ați stârnit, băieți. Pregătiți-vă!”

Unul din liderii mișcării Marșului Centenarului, George Simion, care nu a fost lăsat să intre pe teritoriul Republicii Moldova, a cerut sâmbătă, din Vama Albița, după incidentele dintre unioniști și forțele de ordine ale Republicii Moldova, ca „statul Republica Moldova să fie sancționat pentru aceste derapaje”.

George Simion

George Simion. Captură video: fb.com/george.simion.romania

„O să anunțăm data viitorului protest, pentru că nu renunțăm. Și viitorul protest s-ar putea să se cheme «Protest împotriva lui Plahotniuc și a lui Dodon pentru represiunea prin care am trecut noi». De abia ne-ați stârnit, băieți. Pregătiți-vă, că noi poate nu părem dușmanii cei mai de temut, dar suntem oamenii cei mai îndârjiți și cei mai determinați”, a declarat George Simion într-o transmisiune în direct pe Facebook.

Liderul unionist a mai spus că marți și miercuri, 4 și 5 septembrie a.c., va merge în Parlamentul European și va vorbi la o conferință despre „abuzurile” la care au fost supuși unioniștii în timpul Marșului Centenar. „Așa v-ați învățat să faceți cu toți cetățenii Republicii Moldova. Așa faceți și cu primarii, și cu președinții de Consilii raionale. Cei care nu vă intră în voie și nu fac cum vreți voi le faceți dosare penale, îi abuzați, îi persecutați. Asta-i metoda prin frică, prin spaimă în care acționați voi. Noi nu ne intimidăm, pentru că, știți ceva, puteți și să trageți în noi, puteți și să ne omorâți, că nu ne pasă. Nu ne pasă! Unirea oricum se va face și orice gest al vostru împotriva noastră se va întoarce împotriva voastră, băi băieți!”, a amenințat George Simion.

George Simion

George Simion

Ieri, într-o altă transmisiune în direct pe Facebook, George Simion a spus că ultimele zile au fost „foarte grele” pentru mișcarea unionistă. „Au fost niște zile de cumpănă, dar pentru mine au fost lămuritoare. Înțeleg ce avem de făcut de acum încolo. E clar care este calea de urmat în următorul an, așa că de abia începe bătălia noastră, odată cu finalul Marșului Centenarului. Trebuie să ducem flacăra Unirii peste tot. Avem un an decisiv pentru Unire, de aceea mă adresez vouă, tuturor, să fiți alături, să fiți implicați și împreună să reușim să dăm la o parte granița nedreaptă de la Prut. Nu uitați că Unirea face puterea”, a transmis unionistul George Simion.

Amintim că sâmbătă, 1 septembrie a.c., și deputatul român Constantin Codreanu, implicat în confruntările cu forțele de ordine în timpul Marșului Centenarului, a declarat în Piața Marii Adunări Naționale că „orice ajutor financiar din România pentru Republica Moldova trebuie sistat”.Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.