Socialiștii se avântă în proteste pre-electorale

La sfârșitul săptămânii curente PSRM va începe o serie de acțiuni de proteste pre-electorale. Manifestațiile vor fi organizate în fiecare circumscripție electorală, sub egida organizațiilor teritoriale ale PSRM. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, în cadrul emisiunii „Acces direct” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

zinaida-greceanii_igor-dodon

Foto: psrm.md

Președintele PSRM spune că aceste acțiuni în diferite localități din țară vor fi organizate până la sfârșitul lunii octombrie, după care vor avea loc acțiuni zonale.

„Probabil că în noiembrie vom face o acțiune foarte serioasă în centrul capitalei cu invitarea tuturor susținătorilor și membrilor de partid, la care să prezentăm și candidații, și lista de partid”, a menționat liderul socialiștilor.

Greceanîi spune că la aceste acțiuni de protest în teritoriu se vor face un fel de sondaje de opinie numite „primeries” pentru a vedea care candidați pot fi susținuți. „Sigur că noi o să venim cu niște propuneri care ar fi candidații și o să vedem cum o să-i susțină oamenii”, spune Zinaida Greceanîi.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.