Ilan Șor: Avem un program politic care deja poate fi văzut și „pipăit” prin exemplul orașului Orhei

Cum este realizat programul politic al Partidului ȘOR poate fi deja văzut la Orhei, a declarat într-un interviu la RTR Moldova liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor. Acesta a fost întrebat despre programul politic și planul de dezvoltare a țării.

Ilan Shor

Ilan Shor. Captură video: today.md

„Acest program poate fi deja „pipăit”, văzut la Orhei. Am majorat bugetul orașului de câteva ori. Am crescut taxele locale pentru comercializarea producției alcoolice și de tutun. Am impus și alte acțiuni drastice care au permis majorarea veniturilor bugetare. La Orhei demonstrăm și cum vor funcționa inițiativele noastre sociale. Este vorba de proiectele „Capitalul matern”, „locuințe sociale” și alte proiecte sociale”, a arătat Ilan Șor.

El a atras și atenția asupra faptului că experiența pe care partidul a acumulat-o la Orhei îi va permite să dezvolte asemenea proiecte în toată țara.

Ilan Șor a menționat că transformările din oraș au fost realizate cu forțe proprii. Toate proiectele de infrastructură, reparația capitală a străzilor, toate construcțiile au fost efectuate de întreprinderile municipale. Aceasta a permis economisirea resurselor, dar și crearea locurilor de muncă pentru orheieni.

„Noi am redus cheltuielile creând propria companie. Aceasta ne-a permis să realizăm mai multe lucruri cu aceeași bani”, a explicat primarul de Orhei, Ilan Șor.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.