Lider unionist, mesaj pentru Dodon: „Gândește-te, Igore…”

Liderul unionist Vlad Bilețchi a postat pe Facebook un mesaj adresat președintelui Igor Dodon, după gravul accident de ieri, în care a fost implicată mașina în care se afla șeful statului și membri ai familiei sale.

Vlad Biletchi

Vlad Bilețchi. Foto: fb.com

În mesajul său, Bilețchi îi transmite lui Dodon că viața și luxul se pot termina într-o clipită și îl îndeamnă să se trezească și să lase în urma sa o luptă pentru cauza națională.

„Dumnezeu nu bate cu bățul!

Nu-i doresc moarte lui Igor Dodon, chiar dacă este un oponent și chiar dușman ideologic, îi doresc însănătoșire grabnică – și poate acest accident să-i aducă mintea la cap.

Conștientizează, Igore! Viața și luxul se pot termina într-o clipită, oare nu e mai bine să lași în urma ta o luptă pentru cauza națională, pentru binele neamului tău și pentru popor?

Există un circuit și o balanță a binelui și răului, gândește-te, Igore – dacă accidentul avea urmări tragice, cum ai fi plecat din lumea asta?

Ca un om compromis, care și-a vândut și trădat interesul țării și poporului, un om care a făcut înțelegeri pe la spate cu oameni criminali și murdari de sânge, ca un om care a trimis la chinuri sigure profesori?

Trezește-te!”, a scris Vlad Bilețchi.


Mesajul lui Dodon după bizarul accident: „Fiți atenți!”


 

Președintele Dodon a fost implicat duminică, 9 septembrie, într-un grav accident de circulație, din care, miraculos, a scăpat nevătămat. Și nu numai el, ci și mama și unul dintre fiii săi, care se aflau și ei în mașină. În urma impactului cu un camion, care a intrat în mod bizar pe contrasens, mașina prezidențială s-a răsturnat.

Captură de ecran: fb.com/vlad.biletchi94

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.