Premierul Filip către ministrul Volconovici: „Nu o să treacă asta de Guvern”

Premierul Pavel Filip i-a cerut astăzi ministrului Agriculturii Liviu Volconovici să anuleze decizia prin care elevii și studenții de la trei cămine ale Universității Agrare au fost puși în situația să fie mutați la alte cămine, deși aceștia făcuseră deja reparații în camerele pe care le aveau.

Universitatea Agrara

Foto: protv.md

„Dle ministru, este cazul să anulați acest ordin și să dați posibilitatea studenților să stea acolo unde se simt bine. O să solicit Corpul de Control să verifice legalitatea acestei decizii. Nu faceți economii pe studenți, economiile le puteți găsi în sistemele de irigare despre care am vorbit ieri. Multe milioane de lei sunt acolo și cu aceste milioane de lei am putea să pornim mai multe proiecte”, a menționat prim-ministrul.

Cele trei cămine urmau să fie acordate, în cadrul unui parteneriat public-privat, unei firme de construcții, care, în schimb, ar urma să facă reparații în universitate. „Eu înțeleg că este un cartier foarte bun, foarte mulți râvnesc acest cartier dintre Pușkin și Grigore Vieru. Da, este bun pentru construcții și cred că ar costa o sumedenie de bani. Dar nu vă chinuiți, pentru că nu o să treacă prin Guvern niciun parteneriat public-privat. Nu o să pună nimeni mâna pe acest teren de pământ”, i-a spus premierul ministrului Agriculturii.

Reclame


Categorii:Actualitate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.