Dosar penal // Chișinăuian bănuit că a furat o motoretă

Un bărbat de 30  de ani originar din Chișinău este bănuit de furtul unei motorete de model ,,Honda” în valoare de 11.000 lei. Conform informaţiilor acumulate în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au constatat că acesta a sustras motoreta din parcarea de pe strada Ginta Latină, în data de 2 iulie a.c.

Motoreta

Foto: politiacapitalei.md

În rezultatul măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiștii sectorului Ciocana, făptaşul a fost identificat şi reţinut, motoreta fiind depistată la domiciliul acestuia. Bărbatul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru comiterea infracțiunii de furt și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt. Suspectul este cercetat în stare de libertate. Totodată, ofițerii de investigație ai sectorului Ciocana au demarat activități de investigaţii privind complicitatea lui în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.

Conform legislaţiei în vigoare, suspectul riscă amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la 4 ani de pușcărie.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.