Ghelici: Socialiștii îl victimizează pe Igor Dodon

Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești „Moldova mea”, susține că socialiștii invocă accidentul rutier în care a fost implicat cortegiul prezidențial pentru a-l victimiza pe Igor Dodon.

Fiodor Ghelici

Fiodor Ghelici. Foto: publika.md

Într-o conferință de presă la IPN, activistul a spus că printre versiunile răspândite în unele raioane ale țării de către socialiști este faptul că a fost, de fapt, un atentat la viața președintelui, pus la cale de oligarhi, în frunte cu Vlad Plahotniuc. O altă versiune este că a fost un atentat organizat de americani, europenii sau românii, pentru că Igor Dodon are o relație de prietenie cu președintele rus, Vladimir Putin. Încă o ipoteză avansată este că ar fi implicați bandiții islamiști, după expulzarea cetățenilor turci din Moldova. Activistul consideră că toate aceste versiuni sunt mincinoase și manipulatorii.

Fiodor Ghelici este nedumerit de ce președintele țării le permite membrilor Partidului Socialiștilor să speculeze pe seama unei nenorociri, în care viața sa, a mamei și a fiului său au fost în pericol.

Fiodor Ghelici a sugerat, de asemenea, că de vină pentru accident ar fi și cortegiul prezidențial, care mereu se deplasează cu viteză mare. Oamenii se întreabă și de ce președintele, în zi de odihnă, circulă cu escorta prezidențială și cu paza de stat, și de ce în automobil erau membri ai familiei.

Fiodor Ghelici a făcut apel către mass-media să nu fie complice al politicienilor manipulatori, iar președintelui – să se fie deschis către popor și grijile acestuia.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.